Fantasy i toppen efter 12,9

160505 Fantasy prisutdelning 2Vid Jägersros tävlingar på Gentlemannadagen var det tävlingsdags för både Flicka och Fantasy. Flicka gjorde ett riktigt bra lopp och blev tvåa, efter Fabriz Boko och Conrad Lugauer, på nya rekordtiden 14,9am. När det sen var dags för Fantasy hade vi förhoppningar om att hon skulle kunna gå en låg 14-tid, men ett tävlingsuppehåll och bara hingstar emot gjorde väl ändå att vi försökte hålla nere förväntningarna. Det hade vi inte behövt. Hon tog enkelt ledningen och sedan var det i princip klart. Ingen av killarna kunde utmana henne och hon tog en överlägsen seger. Det dröjde innan vinnartiden offentliggjordes, men vi brydde oss inte så mycket om tiden, en överlägsen seger var bra nog. När tiden 12,9 meddelades så fick vi ju förklaringen till varför de andra kom så långt efter. 12,9 är nytt banrekord för treåriga ston på Jägersro och dessutom gick hon upp i topp i Sverigestatistiken. Nu börjar vi nog förstå hur bra Fantasy River är. Ola, Francois och Linda gör ett toppenjobb med våra hästar. Det i kombination med en av världens bästa kuskar, Johnny Takter, så blir det onekligen bra resultat.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.